Poikkeukselliset palveluajat

Tilavarauspalvelu ja vapaa-aikakeskus palvelevat poikkeuksellisesti:

La 17.1. avoinna 8–20.30


Remontit vapaa-aikakeskuksella

Pirkkalan vapaa-aikakeskuksen liikuntasalin ylätasanteen C-osa ja sen vieressä oleva portaikko eristetään ja suojataan putkistotöiden vuoksi.

Työ liittyy vapaa-aikakeskuksen laajennukseen. Työn kestää arvioiden vuoden 2023 loppuun.

Ylätasanteen A-osan ja B-osan käyttö, kuin myös valvomon käyttö voi jatkua normaalisti, eikä työ vaikuta liikuntasalin käyttöön.


Tapahtumien järjestäminen

Pirkkalan kunnan tiloissa voi järjestää monenlaisia pieniä ja suuria tapahtumia. Tilavuokraan kuuluu ainoastaan tilan käyttö ja kaikesta muusta, kuten tarvittavista välineistä ja siivouksesta varausajan puitteissa, vastaa tapahtuman järjestäjä. Tapahtumia järjestäessä tulee huomioida koko järjestelyajan vaikutusalue. Tapahtumat eivät saa aiheuttaa minkäänlaista ylimääräistä työtä kunnan palveluissa, erikseen sopimatta. Yleiset vuokrausehdot koskevat kaikkia tilavarauksia, mutta niiden lisäksi tulee huomioida erilliset tapahtumaohjeet. Tutustu uusiin lisäohjeisiin:

Tapahtumien järjestäminen Nuoliala-keskuksessa


Huomioi tilojen käytössä seuraavat tapahtumat


Kauden 2023-2024 tapahtumat

 

8.-9.2. Wanhojen tanssit, Pirkkalan vapaa-aikakeskus

10.5. Unelmien liikuntapäivä, Pirkkalan vapaa-aikakeskus ja keskusurheilukenttä

Tapahtumakalenteri

Kyseisinä aikoina tilat eivät ole käytettävissä normaalisti. Ajankohtaisen varaustilanteen voit aina tarkistaa Timmistä.

Kaikki vuorot ovat voimassa vain varausvahvistuksissa ilmoitettuina ajankohtina ja vuorot on vahvistettu tai peruttu aina vuorolle ilmoitetulle vastuuhenkilölle. Kaikki lisätiedot tilavarauksista ja reaaliaikainen varaustilanne löytyvät aina sivuilta www.pirkkala.fi/tilavarauksetTakaisin Tilavaraukset-sivulle