Sosiaalinen media täydentää kunnan viestintää

Pirkkalan kunnan tuoreita tunnelmia, uutisia ja ajankohtaisia asioita voi seurata erilaisissa yhteisöpalveluissa eli sosiaalisen median kanavissa. Sosiaalinen media täydentää kunnan viestintää parantamalla viestinnän tavoittavuutta ja lisäämällä vuorovaikutusta. Sosiaalisessa mediassa julkaistava sisältö on ajankohtaista ja usein virallista viestintää viihteellisempää. 


Seuraa Pirkkalan kuntaa sosiaalisen median kanavissa

Pirkkalan kunnalla ja sen toimialoilla on käytössään useita sosiaalisen median kanavia, joista tärkeimmät ovat Facebook, Twitter, Instagram, YouTube ja LinkedIn.


Facebook

Facebook on mainosrahoitteinen yhteisöpalvelu. Sivusto tarjoaa  mahdollisuuden kuvallisen käyttäjäprofiilin luomiseen sekä yhteydenpitoon ystävien kanssa. Facebookissa on myös mahdollista liittyä erilaisiin yhteisöihin ja saada tietoa tulevista tapahtumista.

Pirkkalan kunta

Galleria 2

Kestävä Pirkkala

Pirkkalan ikääntyneiden palvelut

Pirkkalan kehitysvammapalvelut

Pirkkalan kirjasto

Pirkkalan Muinaismarkkinat

Pirkkalan neuvolat

Pirteva 

Silmu – Pirkkalan yhteislukio

Suupanniityn koulu

Vesilahden terveyspalvelut (Pirkkalan yhteistoiminta-alue)Twitter

Twitter on yhteisö- ja mikroblogipalvelu, jonka käyttäjät pystyvät lähettämään ja lukemaan toistensa päivityksiä eli tviittejä internetissä. Käyttäjät voivat hakea tiettyyn aiheeseen liittyviä tviittejä ja osallistua keskusteluun. Palvelun käyttö internetissä on maksutonta. Aihetunnisteella #Pirkkala löytyvät kaikki Pirkkalan kunnan tviitit ja myös muiden samaa aihetunnistetta käyttävien tviitit. Valtuuston kokouksia voi seurata livenä aihetunnisteella #Plavaltuusto.

Pirkkalan kunta
@Pirkkalankunta
www.twitter.com/Pirkkalankunta

Pirkkalan kirjasto
@Pkirjasto
www.twitter.com/Pkirjasto

Etsivä nuorisotyö
@EtsivaPirkkala
www.twitter.com/EtsivaPirkkala

Instagram

Instagram on ilmainen kuvien jakopalvelu  ja sosiaalinen verkosto. Palvelun avulla käyttäjät voivat jakaa kuvia ja videoita sekä kommentoida ja tykätä toistensa jakamasta sisällöstä. Kuvia ja videoita voi muokata erilaisilla filttereillä. 

Pirkkalan kunta
pirkkalankunta

Kurikankulman koulu
kurikankulmankoulu

Naistenmatkan koulu
naistenmatkankoulu

Nuolialan koulu
nuolialankoulu

Pirkkalan etsivä nuorisotyö
pirkkalanetsivat

Pirkkalan kirjasto
pirkkalankirjasto

Pirkkalan lukio
silmulukio

Pirkkalan nuorisopalvelut
pirkkalan_nuorisopalvelut

Pirkkalan nuorten neuvosto
pirkkalannune

Pirkkalan perhepäivähoito
pirkkalanperhepaivahoito

Suupanniityn koulu
suupanniityn koulu


YouTube

YouTube on Googlen omistama Internetissä toimiva videopalvelu. Käyttäjät voivat lisätä sivustolle omia videoitaan, sekä katsoa ja kommentoida muiden käyttäjien videoita.

Pirkkalan kunnan YouTube-kanava


LinkedIn

LinkedIn on Microsoftin omistama verkkoyhteistöpalvelu ja verkostoitumisväline. Käyttäjät voivat ladata palveluun ansioluettelonsa, harrastuksensa ja kiinnostuksen kohteensa sekä saada suosituksia entisiltä esimiehiltä ja työkavereilta sekä suositella muita.

Pirkkalan kunta


Snapchat

Snapchat-palvelussa käyttäjä voi ottaa kuvia ja videoita, lisätä niihin tekstiä ja "tarroja" eli erilaisia kuvakkeita sekä lähettää niitä joko palvelun muille käyttäjille tai julkiseen My Story -tarinaan. Snap-sanalla viitataan lähetettävään kuvaan tai videoon ja sanalla chat tekstiin. 

Pirkkalan nuorisopalvelut
nasta_pirkkala