Hankkeessa tuodaan saman katon alle alueella olemassa olevien Naistenmatkan koulun (0-6 -luokkien koulu) ja Suupanniityn koulun (7-9 -luokkien koulu) opetus. Lisäksi hanke sisältää varhaiskasvatuksen ja nuoriso- ja liikuntatiloja sekä tapahtumatilan kokous-, koulutus- ja kulttuurikäyttöön. Rakennukseen sijoitetaan myös muun muassa kunnan kriisiajan johtokeskus.

Kampuksella tulee toimimaan:

  • Varhaiskasvatuksessa 168 laskennallista hoitopaikkaa
  • Esi- ja alkuopetuksessa noin 200 lasta
  • Koulutalossa noin 1 000 oppilasta
  • Henkilöstöä noin 200

Kampuksen tiloja tullaan käyttämään laajasti myös iltaisin ja viikonloppuisin. Tärkeimmät käyttäjäryhmät ovat Pirkan opisto sekä paikalliset yhdistykset. Kulttuuritilaa on tarkoitus käyttää pirkkalalaisten toimijoiden esiintymistilana ja lisäksi sitä voidaan vuokrata kaupallisille toimijoille.


Urakoitsijan omat hanke-sivut

Yit Suomi Oy:llä on tehty omat hankesivut Pirkkala-kampuksen rakentumisen seuraamiseen. Sivulta löytyy ajankohtaista tietoa rakentamisen käynnissä olevasta vaiheesta, hankkeen etenemisestä, liikennejärjestelyistä ja muuta ajankohtaista. Käy tutustumassa sivustoon.


Seuraa rakentumista livenä

Pirkkala-kampuksen rakentumista voit seurata ajantasaisesti nettikameran kautta. Kamera ottaa kuvan korttelista 15 minuutin välein. Kuvia voi zoomata, katsoa aikajanalla tai timelapse-kavalkadina, joka näyttää rakentamisen vaiheet vuorokausien ja vuodenaikojen vaihtuessa.