Pirkanmaan ELY-keskus, Tampereen kaupunki ja Pirkkalan kunta parantavat yhteisurakalla joukkoliikenteen, jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden liikennejärjestelyjä Partolan alueella. Rakennustöitä tehdään Nuolialantiellä, Pereentiellä, Naistenmatkantiellä ja Ilmailunkadulla, sekä niiden yhteydessä olevilla kevyen liikenteen väylillä.


Naistenmatkantien ja Nuolialantien risteysalueen remontin toinen osa alkanut toukokuussa 2020

Pirkanmaan ELY-keskuksen, Tampereen kaupungin ja Pirkkalan kunnan liikennejärjestelyjen parantamisurakan ensimmäinen vaihe on valmistunut loppuvuodesta 2019. Urakka on jaettu kahdelle vuodelle niukan rahoitustilanteen vuoksi. Toisen vuoden työt on aloitettu touokokuun puolen välin jälkeen ja ne valmistuvat vuoden 2020 loppuun mennessä.

Risteykseen on suunnitelmien mukaan tulossa vielä neljäs kaista, jolloin Sarankulmaan päin meneville on oma kaista vasemmalle, suoraan meneville omansa ja oikealle Pirkkalan suuntaan omansa jo nyt olevan bussikaistan lisäksi. Bussikaistaa voivat ajaa joukkoliikenne, taksit ja raskas liikenne. Henkilöautoilla ajo on kielletty. Lisäksi loppu-urakkaan kuuluu vielä Pereentien ja Nuolialantien risteykseen tulevat liikennevalot.