Hyppää sisältöön
Pirkkala logo

Mäkikadulla ja Vanhatiellä päällystystyöt alkamassa

18.10.2023
Kategoria: Koti ja ympäristö Häiriötiedotteet
Työmaaalue.

Päivitys uutiseen 14.11.2023

Mäkikadun jätevesipumppaamo on saapunut ja sen asennustyöt ovat käynnissä. Kun pumppaamotyöt valmistuvat, tulee Mäkikatu vesihuoltotöiden osalta valmiiksi.

Pyrkimyksenä oli päällystää tänä syksynä vielä puolet Mäkikadusta ja osa Vanhatietä, loput ensi vuonna. Talventulon takia kuitenkin kaikki päällystystyöt siirtyvät ensi vuoteen, jolloin on mahdollista päällystää koko katu samalla kerralla. Työ otetaan ensimmäisenä listalle, kun päällystyskausi avataan.


Mäkikadun ja Vanhatien saneerausurakat jatkuvat.

Mäkikadulla on kaikki talot saatu kytkettyä uuteen vesihuoltolinjaan ja Vanhatien varren kiinteistöitä on nyt kytketty saneeratun osuuden talot uuteen linjastoon.

Alueelle tulevan pumppaamon toimitusaika on viivästynyt. Kaikki tarvittavat pohjatyöt on kuitenkin saatu tehtyä ja pumppaamon varsinaiset asennutyöt päästään aloittamaan heti pumppaamon saavuttua, näillä näkymin ensi viikon loppuolella.


Työt alueella jatkuvat nyt katujen päällystystöillä.

Mäkikatu päällystetään Naistenmatkantieltä päin Mäkikatu 24 tienoille asti ja Vanhatien osuus Spårentielle asti.

Pohjatyöt aloitetaan ensi viikon lopulla ja päällystystyöt seuraavat heti pian perässä.

Loput Mäkikadusta päällystetään ensi vuonna. Vanhatien saneeraus jatkuu sitten, kun pumppaamoon liittyvät työt on saatu valmiiksi. Talveksi rakentaminen jää tauolle, joten työt jatkuvat Vanhatiellä viimeistään ensi vuonna sulan aikaan.

Päällystyspäivänä ajoneuvoilla kulku kiinteistöille saattaa hetkellisesti häiriintyä. Asiasta tiedotetaan tarvittaessa lähempänä, kun päällystystöiden tarkempi päivä on tiedossa.

Pahoittelemme häiriöitä alueella.

Yhdyskuntatekniikka ja aluepalvelut