Alla olevista linkeistä pääset tutustumaan erilaisiin liikkumisen mahdollisuuksiin sekä liikkumista edistäviin palveluihin. Löydä oma tapasi liikkua!

 

Liikuntaneuvonta

 

Hekilökohtainen liikuntaneuvonta

Liikuntaneuvonta on ammattilaisen antamaa maksutonta ohjausta liikunnalliseen elämäntapaan. Tutustu  liikuntaneuvontaan tästä linkistä .

 

Ohjattu liikunta 

 

Ohjatut liikuntaryhmät

Pirkkalan liikintapalveluiden liikuntaryhmät ovat matalan kynnyksen liikuntaa ja sopivat hyvin myös liikuntaa aloitteleville.  Pääset tutustumaan ohjattuihin liikuntaryhmiin tästä linkistä

 

Hyvän mielen jumppa

Hyvän mielen jumppa on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat kohottaa ja ylläpitää psyykkistä hyvinvointia liikunnan avulla ja kaipaavat tukea liikuntaharrastukseen. Tutustu hyvän mielen jumppaan tästä linkistä

 

Hyvän mielen palloilu

 Viikoittain kokoontuva ryhmä on tarkoitettu kaiken kuntoisille ja –ikäisille, jotka haluavat kohottaa tai ylläpitää mielialaa liikunnan avulla. Ryhmä sopii kaikille pelitaidoista riippumatta. Tutustu hyvän mielen palloiluun tästä linkistä.

 

Liikuntaa verkossa

 

Jumppavideot

Kunnan Youtube-kanavalta löydät  liikuntapalveluiden monipuolisia jumppavideoita. Tästä linkistä pääset tutustumaan liikuntapalvekuiden jumppavideoihin.

 

Omaolon liikuntaohjelma terveysliikkujalle

 Liikuntaohjelman tarkoituksena on kannustaa ja auttaa liikkumaan terveyden kannalta riittävästi. Valmennusohjelmassa annetaan vinkkejä perusliikkumiseen ja sen lisäämiseen. Tutustu omaolon liikuntaohjelmaan tästä linkistä.

 

Liikuntapaikat ja -tapahtumat

 

Ulkoliikuntapaikat

 Tutustu Pirkkalan ulkoliikuntapaikkoihin tästä linkistä. 

 

Ulkoilureitit

Tutustu tästä linkistä Pirkkalan ulkoilureitteihin ja luontopolkuihin

 

Ladut ja jääkentät

Tästä linkistä pääset tarkistamaan latujen ja jääkenttien tilanteen Pirkkalassa

 

Sisäliikuntapaikat

Tutustu tästä linkistä Pirkkalan sisäliikuntapaikkoihin

 

Liikuntatapahtumat

Tästä linkistä pääset selaamaan Pirkkalassa järjestettäviä liikuntatapahtumia

 

Omatoiminen liikunta

 

Kuntokatsastusreitti Vähäjärvellä

Tule testaamaan oma kestävyyskuntosi Vähäjärven kuntokatsastusreitillä. Tästä linkistä pääset lukemaan lisää kuntokatsastusreitistä.

 

Lainattavat liikuntavälineet

Pirkkalan vapaa-aikakeskuksen asiakaspalvelusta on  mahdollista lainata maksutta monenlaisia liikuntavälineitä. Tutustu tästä Lainattaviin liikuntavälineisiin.