Tulevat tai käynnissä olevat hankkeet


Haikan leikkipuisto

Osoite: Puistokatu 2

Haikan leikkipuisto on pieni korttelipuisto ja sellaisena se on tarkoitus säilyttää tulevaisuudessakin.

Vuoden 2023 työohjelmaan sisältyy Haikan leikkipuiston kunnostus. Leikkipuiston sijoituspaikka on vielä tarkemmin selviteltävänä Haikan omakotiyhdistyksen kanssa ennen urakan alkamista. Vanhat leikkivälineet kuitenkin poistetaan syksyn 2023 aikana. Uuden leikkipuiston sijoituspaikan selvitessä, rakennetaan puisto uudelleen. Puistoon tullee uusia leikkivälineitä, muun muassa monitoimikiipeilyteline, sekä  asianmukaiset turva-alustat.


Riistapolun leikkipuisto

Osoite: Ollikantie 45

Riistapolun leikkipuiston peruskorjaus alkaa syyskuun puolivälissä 2023. Puistossa uusitaan kaikki leikkivälineet ja turva-alustat. Puistoon on tulossa keinut, hiekkalaatikko, jousikeinu ja monitoimikiipeilyteline. Leikkipuiston saneeraus on valmistunut ja puisto on avattu käyttöön 4.12.2023.


Valmistuneet hankkeet


Kurikanvainion toimintapuisto

Valmistunut 19.5.2022

Osoite: Piianpolku 5

Suunnitelmapiirustus 22.2.2022, Kurikanvainion toimintapuisto

Kurikanvainion toimintapuiston peruskorjaus on alkamassa. Työaika on 9.-18.5.2022. Leikkipuisto aukeaa käyttöön torstaina 19.5.2022.

Puistossa muun muassa uusitaan leikkivälineitä ja kalustusta. Alla pari kuvaa suunnitelmassa olevista ja puistoon tulevista kiipeilyleikkitelineistä.

Pereen leikkipuisto

Valmistunut vuonna 2021

Osoite: Isomäentie 3-5

Pereen leikkipuistossa uusittiin leikkipaikan turva-alustat vuoden 2021 puolella ja työ on valmistunut.

 

Huovin leikkipuisto

Valmistunut 23.5.2021

Osoite: Nuijamiehentie 17-19
Huovin leikkipuiston saneeraustyö vuodelta 2021 on valmistunut ja puisto on taas käytettävissä. Leikkipuistossa kunnostettiin ja uusittiin leikkivälineitä.

 

Mantanpuisto

Valmistunut 4.6.2021

Osoite: Mantantie 1-3
Mantanpuiston peruskorjaustyöt on tehty ja puisto taas käytettävissä.

Puistossa kunnostettiin ja uusittiin leikkivälineitä sekä palloseinä korvattiin vastaavanlaisella uudella.

 

Haavistontien leikkipuisto

Valmistunut 18.5.2022

Osoite: Haavistontie 8-10
Haavistontien leikkipuisto on taas käytössä. Peruskorjausremontti ja leikkivälineasennukset ovat valmistuneet. Puistossa tehdään vielä pienehköjä istustus- ja valaistustöitä, mutta niistä ei ole haittaa puiston käytölle.

Alueelle on rakennettu uusi polku, jonka valmistumisen jälkeen aloitettiin leikkipuistoon peruskorjausremontti, jossa uusittiin maarakenteita ja leikkivälineitä.