Tällä sivulla julkaistaan Pirkkalan kunnan julkiset, käynnissä olevat tarjouskilpailut. Kunnan kilpailutuksia hoitavat kunnan omat yksiköt sekä Kuntien Hankintapalvelut Kuha Oy.

Pirkkalan kunta noudattaa kaikissa hankinnoissaan hankintalakia sekä kunnanhallituksen hyväksymiä hankintaohjeita.


Tarjoukset annetaan sähköisesti Cloudia -kilpailutusjärjestemän kautta

Pirkkalan kunnalla on käytössä sähköinen Cloudia -kilpailutusjärjestelmä, jonka kautta hoidetaan kaikki kunnan tarjouskilpailut. Tarjoajat jättävät tarjouksensa sähköisesti ja kaikki asiointi hoituu sovelluksen kautta. Kaikki julkiset tarjouspyynnöt löytyvät Tarjouspalvelu -osiosta.

Voimassa olevista tarjouspyynnöistä näkyy ilman tunnistautumista tarjouspyynnön nimi, kuvaus ja määräaika. Kun rekisteröidyt palveluun, pystyt lataamaan tarjouspyynnön omalle tietokoneelle ja siihen liittyvät dokumentit, esittämään tarjouspyyntöä koskevia kysymyksiä, lukemaan kysymyksien vastauksia ja jättämään tarjouksen sähköisesti. Rekisteröityminen on maksutonta ja saat käyttäjätunnuksen välittömästi rekisteröitymisen yhteydessä.


Kuntien hankintapalvelut Kuha Oy hoitaa osan kunnan tarjouskilpailuista

Kuha Oy on Pirkkalan kunnan ja Tampereen kehyskuntien (Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Vesilahti ja Ylöjärvi) omistama hankintaosakeyhtiö, joka kilpailuttaa osan Pirkkalan kunnan hankinnoista. Tutustu Kuhan kilpailuttamiin tarjouspyyntöihin Kuhan internetsivustolla, josta löydät myös muut seudulliset tarjouspyynnöt.


Kansalliset- ja Eu-hankintailmoitukset

Kansallisen kynnysarvon ja Eu-kynnysarvon ylittävät hankintailmoitukset julkaistaan kunnan internetsivujen lisäksi Julkiset hankinnat HILMA -palvelussa, joka on on työ- ja elinkeinoministeriön ylläpitämä maksuton, sähköinen ilmoituskanava, jossa hankintayksiköt ilmoittavat julkisista hankinnoistaan.


Käynnissä olevat tarjouskilpailut

Alle listautuu suorat linkit kunnalla käynnissä oleviin tarjouskilpailuhin. Mikäli linkkejä ei ole, ei juuri sillä hetkellä ole kilpailutuksia meneillään.